Zweetgeur uit kleding verwijderen

Kleding die naar zweet ruikt is erg onaangenaam. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Dit betekent dat je zweetlucht uit kleding kunt verwijderen door het zo snel mogelijk na het transpireren te spoelen en te wassen.

Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt. Nu krijg ik bij een aantal kledingstukken de zweetlucht er niet uit! Zit ik met mijn pas gewassen shirt op mijn werk en begin ik na een uurtje of . Stinkende was door zweetgeur – Thuisjan 2014Hoe haal je zweetlucht uit kleding?

Mode Beautydec 2007Gatverdamme, die vieze zweetlucht in mn kleding! Nare luchtjes in oksels van kleding – Mode Beautysept 2007Meer resultaten van forum. Zo krijg je die vervelende zweetgeur uit jouw kleding – Manners. Jouw lievelingsshirt: het liefst trek je hem elke dag aan.

Je gaat er goed mee om en wast hem keurig op graden, maar na verloop van tijd . Ik denk dat het niet aan de wasmachine ligt, de andere kleding ruikt gewoon. Ik hoop zo dat de hardnekkige zweetgeur uit sommige t-shirts . Zweetlucht uit kleding verwijderen doet u door het kledingstuk eerst te laten weken in sodawater. Wel even het wasetiket en het water controleren op de juiste .

Als je kleding een aantal maanden hebt gedragen, blijft de zweetgeur er echter ook na het wassen in hangen. Het ruikt fris, totdat je weer gaat . Heeft iemand tips om de geur te verwijderen? Niet alleen de zweetlucht is weg, maar ook alle eventuele deovlekken.

Hoe krijg je zweetlucht uit kleding? Dit betekent dat u zweetlucht uit kleding kunt verwijderen door het zo snel mogelijke na het . Sommige colbertjes kan je wassen (op lage temp) kijk op het etiketje of het mogelijk is. Je kan hem ook een nacht buiten laten . Hoe krijg ik zweetgeur uit (sport)kleding als wassen onvoldoende helpt?

Bij de huidige shirts zijn zweetluchtjes een vervelen maar veelvoorkomend probleem. Zweetluchtjes worden veroorzaakt door . Hoe krijg ik zweetlucht uit mijn hardloopshirts. Ik was mijn hardloopkleding altijd na het lopen maa merk dat mn de oksels na een tijdje niet . Kan ik mijn oudere kledingstukken nog redden van zweetgeur? Heb je ook kledij waar de zweetgeur (ook na veelvuldig wassen) maar niet uit verdwijnt?

Weet iemand hoe je zweetlucht uit je colbertje kan halen? Ik heb ooit iets gehoord dat als je je kleding met azijn wast de vieze geur eruit gaat . Schoonmaakazijn is op kleding- en wasgebied echt een middel om rekening. En zo is best wat kleding uiteindelijk in de prullenbak verdwenen. Na het wassen is er geen zweetgeur meer te bekennen.

Hoe krijg je die zweetlucht uit je kleding?