Wat te doen tegen hondengeur

Natuurlijke luchtreiniger tegen hondengeur bij stinkende hond. Dit heeft bij ons regelmatig voor wat spanningen in huis gezorgd. Wat te doen tegen stinkende geuren in huis of auto door uw hond of kat?

Een hondengeur in huis verwijderen kan eenvoudig met . Er is zeker parfum voor honden te krijgen! Ik had al iets gelezen van met een washandje gedrenkt in appelazijn lichtjes over de vacht te gaan en wat gedroogd zeewier door het eten te . Is dit wel te verwijderen met poetsen en nieuw behangetje?

Dus wie heeft er leuke tips om hondengeur te neutraliseren? Als je er goed oplet en em op tijd dooft doen we er zeker wel een maand mee! Het is ook niet alleen hun vacht wat stinkt maar ze stinken ook uit hun bek Haha! Om het geurtje tegen te gaan zou ik zeggen: regelmatig eens goed . Hoe krijg ik het beste die hondenlucht weg uit huis?

Verder hangt geur sterk af van het ras van je hon dus iets van hondengeur zal je wel houden helaas. Een te dikke hond wordt ongezond en gaat lopen hijgen. Ze worden kwetsbaarder en kunnen slechter tegen temperatuurswisselingen. Wassen moet je alleen in uiterste noodzaak doen, b.

En ik merk dat ik op de bank onze honden begin te ruiken. Geen verschrikkelijke geur, maar ik wil er wel wat aan doen. Maar ik vroeg me af of iemand hier een huismiddeltje tegen geurtjes in stof weet.