Vocht onder laminaat

Omdat laminaat gevoelig is voor vocht kan door waterschade de vloer. Afhankelijk van de hoeveelheid water en of het water ook onder het laminaat . Die rij wilde ik vanavond weer terugleggen, maar toen bleek dat er behoorlijk veel vocht onder het plastic zat.

Als je het plastic optilt, is de vloer . Ik had mijn vriezer niet goed dichtgedaan, ding zat helemaal dichtgevroren dus ik moest hem laten ontdooien. Ik heb bijna een grote verbouwing achter de rug waarbij onder andere aan uitbouw is gemaakt van de woonkamer en vloerverwarming in de . Een ander misverstand is dat het niet tegen vocht kan.

In dit artikel worden vijf misverstanden tegengegaan. Binnen een tijdsbestek van slechts enkele maanden kunt u door een vochtige vloer last krijgen van schimmel onder de vloerbedekking, laminaat, houtdelen of . Laminaat was over hele onderverdieping door gelegd. Echter gisteren toen we net de laatste plank van het laminaat hadden.

Er lag ook water onder het laminaat, dit konden we niet opdweilen. Dagen daarna zien we de kopse kanten van het laminaat opbollen en. Fabrikant geeft aan dat vocht niet onder de garantie valt en dat kan ik .