Vloer voor schuur

Ik wil de schuur bij mijn nieuwe woning gaan verbouwen, zodat ik hier ook in de winter kan hobby-en. Er liggen nu stoeptegels op de grond. Vloer storten in schuur,rh:werkspot.

Review – vloer schuur gelijk maken – Werkspot. Renovatie van de fietsenschuur – Automatic-rock. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Daardoor heb ik tijd voor het volgende project, een betonvloer in mijn schuur.

Eind deze maand laat ik in het schuurtje van 4xinpandig 4 . De vloer in mijn schuur is van beton. Prima vloer maar er blijft stof afkomen. Nu weet ik dat je beton kunt verven, ik vraag me af het stof dan echt weg is. Een zwaardere, stenen aanbouw vereist een fundering in de gron maar voor een lichte, houten schuur vormt een gestorte betonnen vloer een voldoende . De schuur is een vochtige plek, gereedschap wil dan wel gaan roesten.

Haal de schuur helemaal leeg en bedek de vloer met plastic folie. Beamix Vloervlak Egalisatie 7Schuur Garage is een hoog vloeibare, snelverhardende, sneldrogende, zelfnivellerende, cementgebonden egalisatiemortel, . Als in uw geval de vloer van de schuur lager ligt dan de bodem buiten, en u heeft in de schuur voldoende hoogte, hoeft u wellicht voor het grindbed weinig tot .

Wanneer je een boerderij hebt met een schuur of wanneer je gewoon een schuur wenst in te richten als opslag van materiaal en andere zaken is de kans groot . Volgens mij is dit hier al eens eerder aan de orde geweest. Ik heb in mijn schuur gewone trottoirtegels liggen x 30.