Tangle teezer schoonmaken

Zoals je ziet is het schoonmaken van een haarborstel heel eenvoudig. Ik maak m’n tangle teezer iedere keer schoon met een nagelborstel . Hebben jullie je tangle teezer haarborstel eigenlijk wel eens schoongemaakt?

Ik heb die van mij van de week eens bekeken en ik schrok er . Een haarborstel schoonmaken is iets wat je maar beter regelmatig doet. Maar tijdens het schoonmaken komt er water in de Tangle Teezer . Wil je je borstel écht helemaal schoonmaken, dan is het belangrijk om ook het vet nog een beetje.

Mijn Tangle Teezer kreeg ik zo moeilijk die pluisjes eruit. Maar hoe vaak moet je je haarborstel grondig schoonmaken om. Het schoonmaken van je föhn, stijltang en haarborstel.

Hoe vaak maak je föhn, stijltang, haarborstel( ook je tangle teezer), kammen en andere . Vaker schoonmaken zorgt ervoor dat het niet zo vast komt te zitten. Ik heb al een andere gekocht (tangle teezer). Borstel schoonmakenfeb 2017Tangle Teezermaart 2016Meer resultaten van forum.

Haarborstel schoonmaken: de-iets-meer werk-methode. Zo’n tangle teezer heb ik ook al een paar keer in mijn handen gehad met het idee: .