Tampon door wc spoelen

Eigenlijk is het heel simpel: je grote en kleine boodschap, toiletpapier en afwaswater mogen het riool in. Ik doe hem meestal in een wc papiertje. Dan vind ik het een beetje vies om mijn .

Maandverband weggooien bij anderen – Gezondheidsept 2014keukenpapier door de wc – Thuisfeb 2014Tampon kwestie – Overigapril 2012Afval scheiden (andijvievraag) – Thuissept 2011Meer resultaten van forum. Ik kreeg gisteren te horen van m’n vriendje dat het toilet thuis bij hem verstopt was. De oorzaak was een tampon die ik een paar weken terug . Tampons horen niet in het toilet, maar bij het huisvuil.

Veel tampongebruiksters gooien tampons weg door ze in een stuk wc-papier te wikkelen en ze bij de rest . Het doorspoelen van overleden goudvissen is bijvoorbeeld iets dat we. Grote etensresten zoals koffiedik of kippenbotjes; Maandverban tampons en . Ik spoel ze ook altijd door eerlijk gezegd. Ik gooide ze eerst altijd in de prullenbak, maar toen kreeg ik van m’n moeder te horen dat het . Ik hoorde laatst ineens dat je tampons niet door de wc mag spoelen terwijl ik dit al jaren doe.

Dus nu vroeg ik me af of dit echt zo is en wie wel . Iedereen weet toch zo langzamerhand wel dat je tampons niet door het toilet mag spoelen? Ook al staat in sommige gebruiksaanwijzingen dat .

Vriendinnen doen het altijd door de wc en ik dacht dat dat normaal was. Alles wat u door de wc of gootsteen spoelt, komt in het riool terecht. Sommige producten kunnen het riool verstoppen of vervuilen.