Stank uit meterkast

Helaas bestaat er geen pasklaar antwoord op deze vraag, want stank uit de. Als u last heeft van stank uit de meterkast maar u weet niet precies om wat voor . Heeft u last van stank uit de kruipruimte?

Lees in dit blog van Strooming wat de mogelijke oorzaken zijn en wat u tegen de stankoverlast kunt doen. Hallo medewerkers van kassa,Ik heb een probleem. Er komt riool lucht uit de meterkast en een stopkontakt.

Ik heb dit ook gehad maar dan alleen in de meterkast.

Ik woon op de bovenste verdieping van een appartementencomplex. Al enige tijd enorme last van stank welke uit de meterkast komt, de geur is . Ik heb eindelijk de oorzaak van onze stank in de gang gevonden. Ik dacht eerst dat de stank uit de kruipruimte kwam. Hoi, Weet niet of dit de goede NG is, maar wie weet hier een oplossing? Er kwam vanmiddag ineens een enorme vieze stank uit mijn meterkast . Ik kom net thuis, en nu ruik ik uit de meterkast een licht branderig luchtje. Zo’n luchtje wat je ruikt als de verlengsnoer doorbrand.

Er komt een vieze (wiet) lucht uit onze meterkast.