Schimmel in houten schuur

In de zomer hebben wij een nieuwe schuur gebouwd echter is er er sinds. Ik heb in de tuin een houten schuur staan. Schimmel onderzijde dakberichtenjan 2008Enkelsteensgarage: isoleren om vocht buiten te.

Wij geven jaar garantie tegen houtrot op onze blokhutten. Misschien is het goed voor een schuur, maar absoluut niet voor een blokhut, aangezien wij de werking ervan tot halt willen . Ik snap dat een halfsteens schuur niet kurkdroog is van binnen, maar ik heb hier wel heel erg veel last van vocht. In de hoek van onze houten schuur hebben we lekkage gehad.

Als jet gewoon schimmel aanslag is: Afnemen met heet dettol sopje of wellekeurig wel ander . Ik heb al wat ventilatie aangebracht, maar nu nog de schimmel. Sinds enkele weken heb ik een schimmel op m’n plafond in m’n schuurtje. Ik ben bang dat ik met schuren niet alle schimmel eruit krijg en de vochtwerende laag kwijt.

Anders sluit je het houtwerk op tussen lagen. Bovendien kan het hout aantasten en snel verspreiden. Eerste handelingen; Effectief schimmel verwijderen; Azijn en chloor als redmiddel . Deze schimmels kunnen de sterkte van het hout drastisch verminderen, men spreekt dan ook wel over houtrot. De ene houtsoort is trouwens gevoeliger voor .