Rookgeur verwijderen kleding

Zoals Hetiszover al aangeeft: wassen. Maar als je dat (nog) niet wil dan helpt het ook om je kleren een paar uur in de buitenlucht te hangen. Spring naar Een rooklucht uit kleding verwijderen – Een rooklucht uit kleding verwijderen.

Stop de naar rook stinkende kleding in een plastic zak . Maar ik wil eigenlijk weten hoe ik die rookgeur uit mijn kleding houdt. En niet dat als mijn kleding uit de was komt al ruikt alsof ik een avond in . Rooklucht uit kleding wassenaug 2013Hoe krijg je rooklucht uit een tas?

Ik zou je kleren netjes aan een kledinghangertje hangen en dan buiten hangen. Mijn moeder weet hier natuurlijk niks van, maar ik ben bang dat ze het gaat ruiken aan mijn kleren. Dus hoe krijg je snel rooklucht uit je kleren . Rookgeur uit kleding halenberichtendec 2013hoe verberg jij dat je rookt? Van rokers heb je veel minder last en de volgende . Sigarettenrook kleeft aan kleren, op het haar, op meubels, in de auto en overal elders, dat laat een zeer onaangename geur.

Hier zal ik je laten zien wat je doet wanneer je kleding en het haar niet meteen kan worden gewassen. Ik zal ook delen een aantal tips over hoe je je kleding en . Vragen bij de stomerij, haal aub die rooklucht eruit.

Rooklucht uit woonkamer verwijderenberichtenjan 2006Meer resultaten van forum. Neem daarbij een laags systeem qua onderkleding en het zweten valt nog meer mee, het komt in elk geval niet in de jas terecht.