Rioollucht uit meterkast

Hoe ontstaat stankoverlast in de meterkast? Helaas bestaat er geen pasklaar antwoord op deze vraag, want stank uit de meterkast kan allerlei oorzaken hebben . Hallo medewerkers van kassa,Ik heb een probleem.

Er komt riool lucht uit de meterkast en een stopkontakt. Ik woon op de bovenste verdieping van een appartementencomplex. Al enige tijd enorme last van stank welke uit de meterkast komt, de geur is . Ik heb eindelijk de oorzaak van onze stank in de gang gevonden.

Ik dacht eerst dat de stank uit de kruipruimte kwam. Stank uit de kruipruimte: waardoor ontstaat het en wat kan je er aan doen ? Hoi, Weet niet of dit de goede NG is, maar wie weet hier een oplossing? Er kwam vanmiddag ineens een enorme vieze stank uit mijn meterkast . Ik heb dit ook gehad maar dan alleen in de meterkast.

Dit komt doordat de sifon te weinig . Ook de meterkast wordt aan een nader onderzoek onderworpen, tenslotte kan. Vaak is de herkomst van de stank onduidelijk: komt het uit de keuken of ruik je . Categorie: Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen; Opdrachtnummer: 1912967 .