Nl sticker verplicht

Is voor het buitenland (Europa) een NL-aanduiding (bv sticker) verplicht op een fietsendrager op de trekhaak? Formeel mag een NL sticker niet op de witte plaat geplakt worden. Hieronder de link naar de RDW hoe kentekenplaten verplicht er uit .

NL en EU sticker voor op de auto, aanhanger, motor of caravan bestellen bij. Ik heb vragen over de NL-sticker op voertuigen in verschillende buitenlanden. Wanneer en waar is een afzonderlijke NL-sticker verplicht?

NL sticker van mijn vader’s auto afgetrokken, omdat.

Als het uberhaupt verplicht is, in welke landen is het dan verplicht? Ik meen ooit ergens gelezen te hebben dat in de landen waar een NL sticker verplicht is, de witte kentekenplaat met NL niet geldig is. Id=BTI_21themaId=BEST_P_43) las ik dat het verplicht is om op een fietsendrager met een witte kentekenplaat een NL-sticker te hebben:.

Als je een oudere spinder hebt, kan je net een kleinere NL sticker. Verdrag van Wenen officieel verplicht. Ik weet dat het vroeger verplicht was een een NL stikker op je auto te.

Klopt, als je geen GAIK platen hebt moet je een NL sticker hebben . Toen ik mijn caravan kocht zat er keurig een NL sticker op de caravan. Kijk maar eens, een taxi heeft altijd verplicht een witte NL sticker.

Volgens de folder van Stena line is een NL sticker verplicht 😕 Nu lees ik dat het nodig is om een of andere NL-sticker te plakken,. Voor u gelezen met dank aan de KCK Het is verplicht om een NL sticker te hebben op uw vouwwagen. Hi, Tijdens mijn vakantie in Italie kwam er een vraag bij me op toen ik een klassieke 9voorbij zag komen met een joekel van een I sticker.

Deze NL-sticker moet achterop de aanhangwagen of fietsendrager worden. Bij lading bent u altijd verplicht om deze vast te zetten zodat deze niet van de . De Schütz NL stickers zijn verplicht wanneer de maximum toegestane massa van 7kg van de aanhanger of caravan lager is.