Nieuw matras stinkt

Vreemde lucht of chemische lucht bij een nieuw matras. Wat is het dat nieuwe matrassen zo’n chemische lucht met zich mee kunnen dragen? Een Matras Dat Stinkt: Slaapprobleem Of Risico Gezondheid?

De nieuwe matrassen stinken net zo erg of misschien nog erger dan het. Me dunkt toch dat u dit in de winkel waar u het matras gekocht heeft . Ik heb nog nooit een matras gehad die stinkt. Wel nieuwe die naar nieuw ruiken, maar dat duurt maar dag.

Vreemde stankfeb 2016Andijvie: azijngeur uit matrasaug 2011Nieuw matras, voor transpirerende slaperokt 2009Hoe krijg ik vieze latexachtige lucht uit nieuw matras? Hoi meiden, Ik hoop dat iemand een tip of idee heeft. We hebben sinds vorige week een nieuw matras gekocht bij IKEA. Ik heb zaterdag voor mijn dochter een nieuw matras gekocht. Thuis het plastic eraf gehaald en het stinkt ontzettend chemisch. Gisteren even een bazig matras gehaald bij het Zweedse warenhuis maar man man man wat een lucht komt er vanaf.

Ik heb een paar vragen over het traagschuimmatras van Energy+, die. Elke nieuwe matras scheidt een geur af na het verwijderen van de transportverpakking. De meeste mensen nemen deze geur niet of slechts een beetje waar.