Lekkage in de meterkast

Maar een lek in de waterleiding in de meterkast kunt u en uw medebewoners zelfs in levensgevaar brengen. Bij lekkage in de meterkast is het verstandig om direct een loodgieter in te schakelen! De kans op kortsluiting wordt door een lekkage in de meterkast zeer reëel.

Schakel daarom zo snel mogelijk professionele hulp in! Wie kan mij vertellen, hoe een water lek in de meterkast ontstaat? Lekkage in de meterkast betekent risico op kortsluiting.

Geld Rechtsept 2011wat kan ik verwachten?

SToringservice CV – Geld Rechtdec 2010Meer resultaten van forum. Eerst springt er een leiding onder mijn badkamervloer waardoor de muur in mijn woonkamer vol vocht komt te zitten. Sinds 20ben ik woonachtig in een (nieuwbouw)appartement.

Al vanaf het begin klagen mijn onderburen over lekkage in de meterkast. Lekkage in badkamer veroorzaakt kortsluiting in meterkast in woning. Lekkage in de badkamer heeft vanmiddag kortsluiting veroorzaakt in de meterkast in een woning in Deventer.

Ik moet mijn cv-installatie regelmatig bijvullen, heb ik nu een lekkage? Ik heb een lekkage in de meterkast, bij welke instantie moet ik me melden? Wij hebben een kleine lekkage aan de waterleiding in onze meterkast.

We laten dit graag op korte termijn repareren. Vraag: lekkage ba water in de meterkast. Naachristine (datu07-03-2015:12) Loop ik gevaar als wegstromend badwater in de meterkast terecht komt .