Hondengeur uit bank verwijderen

Ik heb nooit een hondengeur moeten verwijderen, wel een keer een tweedehands bank van de kringloop die er daar heel mooi uit zag, maar . Hoe krijg ik in godsnaam deze bank zo snel mogelijk geurloos? Lijkt me een onmogelijke missie om daar de geur uit te verwijderen.

Bank en kleed schoonmakenjan 2014Geur braaksel uit bank krijgenokt 2013Urinelucht uit stoffen bank verwijderen? Kunt u de hondengeur uit mijn bank verwijderen? Ik heb geen idee waar ik dit moet plaatsen. Hoe krijgen jullie de honden geur uit jullie bank en .

Hoe kunt u die vieze hondengeur verwijderen uit uw bankstel of tapijt? Stofzuig het tapijt om grote vuildeeltjes en vezels te verwijderen. Controleer de geur van het tapijt door na de eerste behandeling met soda aan het tapijt te ruiken.

Ik heb alle vlekken er steeds weer heel goed uit kunnen poetsen maar er hangt. Door de verdamping worden alle nare luchtjes uit jouw huis verwijderd.