Hoe maak je een toilet schoon

Omdat ik me kan voorstellen dat ik niet de enige ben die niet weet hoe het precies moet, leek. Dit laat ik intrekken terwijl ik de rest van de WC schoon maak. Nadeel van het vaatdoekje is namelijk: hoe maak je die nou weer schoon.

Zo in de wasmachien is namelijk niet zo hygiënisch, aangezien iedere goede burger . Vervolgens wrijf je de spiegel droog met toiletpapier; Maak de . U leest hier hoe u stap per stap uw toilet en bijhorende ruimte moet.

In dit artikel geven we je in een stappenplan antwoord op de vraag: hoe kan ik het. Haal de borstel er vervolgens uit en maak het deksel en de wc-bril schoon . Toilet schoonmaken, de regelmatige beurt. Het toilet wordt veel gebruikt en kan een grote hoeveelheid bacteriën herbergen. Zeker als er meerdere mensen in huis gebruik van maken is . Als ik de wc een grote beurt wil geven (1x per maand ofzo) dan maak ik een emmer met warm water en bleek. Ik haal al spullen uit het toilet, . Nav stofzuigtopic, hoe vaak maken jullie de wc schoon?

WC pot écht goed schoonmakenfeb 2013Hoe vaak maak je wat schoon?

Vervolgens maak je de omgeving van hoog naar laag schoon. Lees hier hoe je de toiletborstel weer hygiënisch schoon krijgt. Het schoonmaken van de wc is een klus die vaak uitgesteld wordt.

Maak de rest van de wc schoon met een desinfecterend schoonmaakmiddel.