Hoe krijg ik zweetgeur uit kleding

Zelfs als je kleding hebt gewassen, kan er soms nog een (zweet)luchtje aan zitten. Hoe reken je voorgoed af met nare luchtjes? Kleding die naar zweet ruikt is erg onaangenaam.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Spuit dan voordat je de kleding in de wasmachine stopt op de plekken in met. Op witte t-shirts krijg je na verloop van tijd gelige zweetvlekken.

Nu krijg ik bij een aantal kledingstukken de zweetlucht er niet uit!

Zit ik met mijn pas gewassen shirt op mijn werk en begin ik na een uurtje of . Stinkende was door zweetgeur – Thuisjan 2014hoe zweetlucht uit kleding? Thuismei 2010Hoe haal je zweetlucht uit kleding? Mode Beautydec 2007Gatverdamme, die vieze zweetlucht in mn kleding!

Zo krijg je die vervelende zweetgeur uit jouw kleding – Manners. Zodra je jouw shirt uittrekt, merk je dat er uiteraard niets aan de hand is met jouw. Dus hoe krijg ik die zweetlucht uit mijn kleding?

Ik denk dat het niet aan de wasmachine ligt, de andere kleding ruikt gewoon fris. Hoe krijg ik die geur nu weer weg en waar kan het aan liggen?

Ik hoop zo dat de hardnekkige zweetgeur uit sommige t-shirts verdwenen is. Door de kleding op tijd te wassen met waspoeder op de hand of in een wasmachine, dan heb je nooit meer last van zweetlucht in je kleren. Zodra de kleding warm wordt, komt de zweetgeur weer naar boven. Hoe vaak je het ook wast, de geur zal niet meer helemaal verdwijnen. Hoe langer sportspullen in de was liggen, hoe meer de bacteriën vrij spel krijgen en hoe lastiger de stank (en de zweetvlekken) uit je kleding . Hoe krijg ik zweetlucht uit mijn hardloopshirts. Ik was mijn hardloopkleding altijd na het lopen maa merk dat mn de oksels na een tijdje niet . Startpunt op internet voor de actieve oma van nu.

Het blijft ruiken, zeker als de kleding weer wordt gedragen. En hoe voorkom je die hardnekkige zweetlucht? Als je op deze manier de zweetlucht niet uit je kleding houdt, gebruik dan de manier van . Weet iemand hoe je zweetlucht uit je colbertje kan halen?

Ik heb ooit iets gehoord dat als je je kleding met azijn wast de vieze geur eruit gaat . Zo verwijder je die blijvende zweetgeur uit je sportkleding! Kan ik mijn oudere kledingstukken nog redden van zweetgeur? Heb je ook kledij waar de zweetgeur (ook na veelvuldig wassen) maar niet uit verdwijnt? Hoe krijg je die zweetlucht uit je kleding? Vrolijk, dol op zoute drop, ontzettend creatief, lijstjes meisje, tassen addict, verliefd op oma’s bloemetjesservies en . Last van een blijvende zweetgeur in je sportkleding?

Hiermee krijg je die stinkende zweetgeur uit je kleding.