Grohe thermostaatkraan wordt niet heet

Wij hebben in onze douche een thermostaatkraan en hij wordt. Grohe kranen zijn bijna niet stuk te krijgen. Grohe thermostaatkraan wordt niet echt warm.

Grohe thermostaatkraan wordt niet echt warmberichtennov 2015Warm water (alleen) in badkamer niet warm meerberichtennov 2013Thermostaatkraan word wel warm maar niet heet. Thermostaatkraan water wordt niet heet, hoe kan ik dit oplossen. Thermostaatkraan water wordt niet heet, hoe kan ik dit oplossen? Kraan is Hansgrohe AXOR Urquiola 117330gemonteerd op deĀ . Al een tijdje heb ik het idee dat mijn douche steeds kouder wordt. Wij ontkalken dan altijd de douche thermostaatkraan. Id nieuwe kraan (of de kraan fixen, maar zo handig ben ik niet) en je hebt weer warm water.

Ik heb een Grohe Grohtherm 2000NEW geplaatst, hiervoor hadden we een gewone (oud model) van Grohe. Thermostatische douchekraan wordt niet heet (max gr. C). De wastafelkraan in de badkamer geeft heet water van ong. Aquavive, als je het bonnetje nog hebt zou ik hem omruilen voor een Grohe. Onze oude grohe thermostaatkraan werd niet meer warmer dan graden.

Zelfs als zet je m op zijn allerheetst, beter dan lauw wordt het niet.

Als het een Grohe kraan is kan hij worden schoongemaakt. Onze douchekraan gaf ook steeds minder warm water. Hoi, ik ben absoluut niet deskundig maar heb ook ongeveer een jaar geleden. Inregelen en afstellen van een thermostatische douchekraan.

De instructievideo is een aanvulling op. Sinds een paar dagen wordt het douchewater slechts langzaam warm en echt heet wil.