Grohe thermostaatkraan repareren

Inregelen en afstellen van een thermostatische douchekraan. De instructievideo is een aanvulling op. In deze instructie video ziet u hoe u een thermostaatkraan moet.

Defecte of vervuilde keerkleppen in thermostaatkranen kunnen een oorzaak zijn voor het niet optimaal functioneren van een thermostaatkraan. Gebruik voor het reinigen van je GROHE kraan géén schuursponsjes of schuurmiddel. GrohClean is te verkrijgen bij GROHE verkooppunten.

Vervangen van keerkleppen bij thermostaatkranen.

Wij hebben een grohe thermostaatkraan. Heeft altijd prima gewerkt maar naar mijn idee zit er nu kalk in. Hij wordt nu niet goed warm en wordt . Lekkende grohe grohtherm 30thermostaatkraan,rh:klusidee. Douce thermokraan Grohe Automatic 20- te weinig waterdruk,rh:klusidee. Ik mijn auto rennen: Terugslagklep grohe thermostaatkraan,rh:kilometerstand-voertuig. Grohe geeft koud water,rh:klusidee.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Ik wil de binnenkant van mijn thermostaatkraan (merk grohe) ontkalken.

Nu heb ik dat met normale schoonmaakazijn geprobeer maar het . Lekkende grohe kraan reparerenberichtenmei 2011Meer resultaten van forum. Ik heb een thermostaatkraan voor het douchewater en opeens lekt deze. Het is zo’n ding als in het plaatje (ongeveer). Er blijft een beetje water uit de douche .