Granieten vloer verwijderen

Ik wil graag in de badkamer zowel de vloer als de muren gaan betegelen. Granieten badkamervloer op de 1e verdieping uitbikken en verwijderen. Ik wil graag een granieten vloer laten verwijderen uit de volgende aaneengesloten vertrekken: De hal, de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Stuk van de granito vloer eruit gehaald.

Geen zo doe je dat video maar zo heb ik het gedaan video. Heb een flauw vermoeden dat het verwijderen van een granito vloer ook. Ik heb een fantastische granieten vloer intact ontdekt onder oude tegels die ik eraf heb gebeiteld.

Er zitten wel lijmresten van de tegelsĀ . Vloer onderhoud van graniet, eenvoudig zelf graniet schoonmaken. Vlekken verwijderen graniet – het professioneel verwijderen van vlekken uit graniet. Vlekken verwijderen uit natuursteen zoals marmer, graniet, basalt en leisteen. Kalkaanslag verwijderen natuursteen.

Ik ben in het bezit van een woning uit 19met een granieten vloer in de gang. HG heeft ook spul om cementsluiers te verwijderen. Opknappen granitovloerberichtenaug 2007Mijn hopeloze douchevloer100+ berichtenmei 2007Meer resultaten van forum.

Hoe krijg ik een granieten vloer schoon?

Wie weet er een wondermiddeltje om een oude granieten vloer. De lijmresten hebben we verwijderd met heet water en een steekmes.