Flux cd reiniger

Ik kreeg een tijd terug van een klant de vraag of we ook Flux CD Reiniger verkopen… Ik dacht dat ze de verkeerde shop had bezocht tot ik me . Het zit in een flesje cd-rom cleaner. Dé originele Flux CD reiniger koopt u natuurlijk bij research-chemicals-kopen.

Een smartshop verkoopt online Flux CD-cleaner in vloeibare vorm.

Nee maar ze verkopen het gewoon als zijnde CD-reiniger, en niet als . Drugs offtopic : Off-Topic – 881berichtendec 2013Drugs offtopic : Off-Topic – 476berichtenfeb 2012Meer resultaten van hardtraxx. Mijn eerste ervaring met 4FMP was nog met de legendarische buisjes FLUX (”cd reiniger 😀 ), geen idee hoeveel daar in zat, maar ik ging me . Jura Cappuccinoreiniger 638- Koffiemachine Reinigen. Kränzle Hd Reiniger 1152Ts-T M Vuilfrees. Wij bieden Flux cd cleaner aan voor €1-Bij afname van meer kortingen meer info stuur een mail. FMP, 4-FA, PFA, PAL-30 Flux, Fluoroamphet en 4flo.

Twee vrienden namen beiden flesje van Flux CD reiniger in. Flux is een ideaal middel om je CD-collectie in goede staat te onderhouden.

Maar bij inname heeft het spul een amfetamineachtig . Zo bieden veel smartshops ‘Flux CD Cleaner’ aan. In een flesje ‘cd-reiniger’ zit een vloeibare vorm van het populaire 4-FMP. Ik weet niet of je het in smartshops kan krijgen, denk dat je hoogstens die flux cd cleaner flesjes kunt krijgen met 160mg. Buy Flux CD Cleaner from the source. Flux CD Cleaner is the best cleaner on the market.

Flux kost euro, en ik heb het besteld bij een smartshop in enschede! Zug nach Holland gefahren, da werden 5ml Dosen 4-FA verkauft unter dem Namen Flux CD Reiniger mit son blauen Etikett drauf.