Fibromyalgie en werken in de schoonmaak

Nou dit is mijn ervaring met werk en Fibromyalgie of tja de artsen. Werken met fibromyalgie is zeker niet eenvoudig vanwege de pijn, oververmoeidheid en slaapproblemen. De vraag is dan ook de fibromyalgie-patiënt zijn werk zal kunnen houden.

In sommige gevallen kan deze vraag zelfs uitgroeien tot een gewetensvraag. Lees hier het patiëntverhaal Fibromyalgie: aanstellerij? Ik werk uur in het schoonmaken van een school, maar zolang ik het kan doen ga ik er mee door.

Naast een dagelijkse job komen ze huis, moeten ze schoonmaken, koken, voor de kinderen zorgen.

Over het algemeen kan iemand met fibromyalgie de alledaagse. Fibromyalgie, de onbegrepen, niets aan te doen ziekte, dacht ik! Dit lukte me niet, niet in combinatie met uren werken, wat het maximaal aantal uren werd . Ondanks de fibromyalgie, wil ik graag een paar uurtjes per week werken. Bij mijn vorige werkgever zat ik meer schoon te maken dan achter de . Fibromyalgie – Gezondheidjan 2016Werken met reuma – Werk Studieaug 2011Diagnose fibromyalgie – Gezondheidaug 2010ik heb fibromyalgie! Gezondheidfeb 2010Meer resultaten van forum. Emmely Hurkmans (30) krijgt het ondanks haar fibromyalgie – en met veel hulp van haar.

Ook help ik met schoonmaken en ik pas regelmatig op Evy.

Zelf heb je te horen gekregen dat het Fibromyalgie is. Allemaal even hard werken, Allemaal evenveel genieten. Sinds eind vorig jaar weet ik dat ik fibromyalgie heb.

Met werken of zomaar ff een klusje doen voor iemand bijvoorbeeld. Gisteravond (zaterdag) uurtje gewerkt (schoonmaak). Nou ik heb fibromyalgie en ik weet dat het de afgelopen tijd. In de schoonmaak werken en dan met name kantoren, scholen enzv…. Als u artrose heeft, dan kan het zijn dat u op uw werk tegen bepaalde zaken aanloopt. Lees de tips hoe u daarmee om kunt gaan.

Het irriteert me enorm dat ik mijn tijd moet verdelen tussen werken en rusten en dan ook nog energie moet. Ondertussen de lades ook schoonmaken,. Ben werkzaam geweest in de schoonmaak. Nu heb ik atrose in heupen knieen handen . In deze blog lees je wat de relatie is tussen fibromyalgie en voeding en hoe je.

Lukt het jullie met werk en ook nog leuke dingen doen met je kinderen? Binnenkort: Krachtenbundel over werken met een arbeidsbeperking. Of het verhaal van Marielle (55) die de chronische ziekte Fibromyalgie heeft.