Bruine aanslag wc pot

Aanslag in de wc (bruine randen door het water) krijg je weg door cola een poosje in. Aanslag in het toilet gooi er een paar steredent tabletten in de pot en de . Waarmee kun je het beste de wc mee schoonmaken onderin de pot blijft altijd een bruin randje zitten kan ik met de borstel niet bij komen.

Is die bruine aanslag trouwens ook gewoon kalk dan? Wij hadden toendertijd ook zo’n vieze wc-pot en de woningbouw heeft ‘m vervangen! Ik heb de hele fles leeggespoten in de pot, uurtje laten trekken (dus niet de aanbevolen minuten) en daarna kon ik de bruine aanslag zo met . Ik ben niet lang geleden verhuisd en ik krijg de wc pot onderin maar niet helemaal schoon.

Aanslag in de wc potjuli 2015Andijvie! Andijvie: Kalkrand in toiletpotjan 2010Meer resultaten van forum. Nu zit er op de bodem van de wc een gele kring, die ik met geen. Het is kalk en urinesteen aanslag en dat is moeilijk te verwijderen, maar niet . Ik heb daar eens een duur middeltje voor gehaald bij . Deze aanslag kun je op de volgende manieren verwijderen:.

Schuursponzen maken mini krasjes op ALLES : je keuken, je wc pot, je wastafels,. Mijn WC was compleet bruin onder de rand aan de voorkant en ik kan geen . Ook buiten het lichaam kan urinesteen nog neerslaan, in de vorm van een bruine aanslag in toiletten en urinoirs.

Op den duur kan een toilet of urinoir verstopt . Heel vervelend in de wc pot is aanslag. Het ziet er vies uit en je krijgt het heel moeilijk weg. Je krijgt het door niet voldoende schoonmaken.