Bruine aanslag in wc

Aanslag in de wc (bruine randen door het water) krijg je weg door cola een poosje in de wc te laten. Zij werken ook uitstekend in het waterresevoir van de WC. Als je last heb van kalkaanslag, urinezuur of bruine vlekken in je wc-pot, gooi er dan een liter Cola in en.

Ik heb de hele fles leeggespoten in de pot, uurtje laten trekken (dus niet de aanbevolen minuten) en daarna kon ik de bruine aanslag zo met . Is die bruine aanslag trouwens ook gewoon kalk dan? Wij hadden toendertijd ook zo’n vieze wc-pot en de woningbouw heeft ‘m vervangen! Ook buiten het lichaam kan urinesteen nog neerslaan, in de vorm van een bruine aanslag in toiletten en urinoirs.

Op den duur kan een toilet of urinoir verstopt . Deze aanslag kun je op de volgende manieren verwijderen:. Mijn WC was compleet bruin onder de rand aan de voorkant en ik kan geen . Nu zit er op de bodem van de wc een gele kring, die ik met geen. Het is kalk en urinesteen aanslag en dat is moeilijk te verwijderen, maar niet . Ik krijg het vlakke gedeelte van de WC ook niet schoon. Ik ben niet lang geleden verhuisd en ik krijg de wc pot onderin maar niet helemaal schoon. Andijvie: Kalkrand in toiletpotjan 2010Hoe krijg ik die voegen weer wit?

Heel vervelend in de wc pot is aanslag.

Het ziet er vies uit en je krijgt het heel moeilijk weg. Je krijgt het door niet voldoende schoonmaken.