Baobab olie

Informatie over natuurlijke koudgeperste Baobab Olie (Adansonia Oil). Gebruiksaanwijzing met de werking en eigenschappen van natuurlijke, pure Baobab . Baobab of Apenbroodboom behoort tot de familie der Bombacascea uit Afrika.

Baobabolie wordt geperst uit zaden van Adansonia digitata. De baobab olie staat bekend om hydraterende en huidconditionerende eigenschappen. Voordelen pure baobab olie: verzacht de hui herstelt, trekt snel in, verbetert elasticiteit van de hui stimuleert celvernieuwing, vol ess.

Voedende en snel intrekkende 1 biologische Baobab olie voor de droge huid verzacht, kalmeert, revitaliseert en herstelt de elasticiteit.

Afrikaanse schoonheid geheimen: Shea butter en Baobab olie. Afrikaanse vrouwen verzorgen hun huid en haar goe ondanks de barre . BeriVita Baobab Olie hydrateert huid en haar, wordt snel op genomen door de hui verbetert de elasticiteit van de hui . Physalis Baobab Olie is een 1 pure en natuurlijke olie van eerste koude persing. Wordt voornamelijk gebruikt bij een droge en ouder wordende huid. Onze koud geperste Baobabolie is 1 puur en in het wild geoogst. Het komt direct van de baobabbomen in Ghana.

Het is een zeer gezonde beauty-olie: het . Kruidvat Originals Baobab Huidolie Gezicht is een fijne, lichte olie die snel intrekt voor een gladde en gevoede huid.